Πληροφορίες Εισιτηρίων - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών > Πληροφορίες Εισιτηρίων

Πληροφορίες Εισιτηρίων

MMA-Christos Lambrakis Hall_c-Καραμανιαν-1 - site

Γενικά

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και με γνώμονα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρακαλούμε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 210  7282333.

  • Το εισιτήριο εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης την ημερομηνία και την ώρα που αναγράφει.
  • Για αγορά εκπτωτικών εισιτηρίων -όπου προβλέπονται- η ιδιότητα του δικαιούχου αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικού δικαιολογητικού (π.χ. φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας κτλ.).
  • Όλες οι θέσεις που διατίθενται αφορούν καθημένους και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Εισιτήρια αγορασμένα με οποιονδήποτε τρόπο (ταμείο, τηλέφωνο, διαδίκτυο) δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζονται.
  • Το εισιτήριο πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.
  • Εάν η εκδήλωση αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτίων ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τυχόν επανάληψή της με τα ίδια εισιτήρια. Εάν η εκδήλωση ματαιωθεί οριστικά, θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο και το χρόνο εξαργύρωσης των εισιτηρίων.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 7 ετών.
  • Η φωτογράφηση, η μαγνητοσκόπηση και η μαγνητοφώνηση των εκδηλώσεων δεν επιτρέπονται.
  • Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Τρόποι Αγοράς

Διαλέξτε έναν από τους τρόπους που σας εξυπηρετεί περισσότερο και προµηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής. Το ΜΜΑ καταβάλλει κάθε προσπάθεια να κάνει προσιτές τις εκδηλώσεις του σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, γι αυτό ενηµερώνεστε συχνά για νέα οµαδικά και εκπτωτικά πακέτα ή γίνετε συνδροµητές για προνόµια όλο το χρόνο.

Εκδοτήρια Μεγάρου

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών λειτουργούν:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00 & Σάββατο: 10:00 – 14:00

Kατά τις ηµέρες των παραστάσεων
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00  έως την έναρξη της παράστασης
Σάββατο: 10:00 – 14:00 & δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης
Κυριακή: Δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης

Τ: 210 7282333

Στα Public

Αγορά εισιτηρίων από τα 55 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 18 βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τηλεφωνικά

Καλέστε στο  210 728 2333 τις ώρες λειτουργίας των ταμείων, αγοράστε τα εισιτήρια σας με ένα τηλεφώνημα και αυτόματη χρέωση της πιστωτικής κάρτας σας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Μεγάρου.
Η προπώληση εισιτηρίων τηλεφωνικά αρχίζει την ίδια ημέρα με την έναρξη της προπώλησης για το κοινό στα εκδοτήρια, και ώρα 10:00.

Online

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε σε κάθε παράσταση και αγοράστε τα εισιτήριά σας online.

Η προπώληση εισιτηρίων μέσω του website αρχίζει την ίδια ημέρα με την έναρξη της προπώλησης για το κοινό στα εκδοτήρια, και ώρα 10:00.
Η αγορά των μειωμένων εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από τα ταμεία του Μεγάρου όσο και μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά:
1. Από το ημερολόγιο ή από τον κατάλογο των παραστάσεων επιλέξτε την παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε. Στη σελίδα της κάθε παράστασης υπάρχει link που οδηγεί στη σελίδα παραγγελίας εισιτηρίων.
2. Αφού επιλέξετε την παράσταση που σας ενδιαφέρει, η ροή της ιστοσελίδας μεταφέρεται στο σημείο όπου πρέπει να προσδιορίσετε  τη  ζώνη και τον τομέα της αίθουσας καθώς και  τον αριθμό των εισιτηρίων.
3. Επιλέξτε τις θέσεις σας στο πλάνο.

4. Επιλέγοντας “ολοκλήρωση αγοράς” εμφανίζεται η παραγγελία (αριθμός εισιτηρίων, αριθμός παραστάσεων, συνολική αξία).
5. Η «ολοκλήρωση αγοράς» είναι το τελευταίο βήμα της διαδικασίας, αν έχετε ήδη κάνει εισαγωγή ως χρήστης στο Διαδικτυακό Σύστημα Αγοράς Εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αν όχι, πρέπει να κάνετε «Εγγραφή νέου χρήστη».
6. Επιλέγοντας «Πληρωμή» θα κληθείτε να προχωρήσετε στη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Από αυτό το σημείο η ροή της διαδικασίας μεταφέρεται στην ALPHA BANK. Ακολουθώντας τις οδηγίες ολοκληρώνετε την αγορά δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας σε ασφαλές (secure) περιβάλλον που εξασφαλίζει η ίδια η τράπεζα.
7. Αυτόματα θα λάβετε email με την επιβεβαίωση της συναλλαγής σας.
8. Τυπώστε το εισιτήριό σας (ένα για κάθε θεατή σε χαρτί Α4 σε οποιονδήποτε εκτυπωτή) ή αποθηκεύστε το στο κινητό σας και δείξτε το κατά την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης.

Προπώληση

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει συνήθως τρεις εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση. 
Για τις εκδηλώσεις που εντάσσονται σε ένα θεματικό κύκλο, συνήθως η προπώληση αρχίζει τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του κύκλου και για όλες τις εκδηλώσεις συνολικά.

 

Ώρες Λειτουργίας

Οι Διοικητικές υπηρεσίες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών – T: 210 728 2000 –  λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, λειτουργεί:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00 & Σάββατο: 10:00 – 14:00

Kατά τις ηµέρες των παραστάσεων
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 έως την έναρξη της παράστασης
Σάββατο: 10:00 – 14:00 & δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης
Κυριακή: Δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης

 

Ειδικές Τιμές

Το Μέγαρο διαθέτει πολλά εισιτήρια σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές για συγκεκριμένες ομάδες κοινού. Αναλυτικά:

Φοιτητές – άνεργοι – παιδιά

Φοιτητές, παιδιά άνω των 8 ετών και νέοι ως 25 ετών έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα αδιάθετα εισιτήρια (στις Ζώνες Δ, Γ, Β και Α) σε φοιτητικές τιμές την ημέρα της παράστασης από τις 18:00.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατίθενται ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, και αφορά αποκλειστικά τις παραγωγές του Μεγάρου. Δεν ισχύει στις παραγωγές άλλων φορέων ή στις συμπαραγωγές του Μεγάρου με άλλους φορείς.

Την ημέρα της παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε, τηλεφωνήστε μετά τις 10 το πρωί στο 210 7282333, για να πληροφορηθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Φοιτητικά και εισιτήρια για νέους ως 25 ετών, ανέργους και ΑΜΕΑ (από € 4,5 για τις θέσεις της οικονομικότερης ζώνης: Ε ή Γ ανάλογα με την παράσταση).
Περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ: 210 7282333

Εισιτήρια για νέους και παιδιά στα Κυριακάτικα Πρωινά: € 8

65+ & πολύτεκνοι

Ειδικές τιμές για ηλικίες άνω των 65 και πολύτεκνους (από € 6 για τις αίθουσες Χρήστος Λαμπράκης, Αλεξάνδρα Τριάντη και Banquet).
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7282333

Σχολεία

Δωρεάν εισιτήρια για σχολεία και ωδεία εκτός Αττικής στα Κυριακάτικα Πρωινά και σε άλλες επιλεγμένες παραστάσεις (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων – τηρείται αυστηρά η προτεραιότητα κράτησης).
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 7282348 και 210 7282363.

Ομαδικά

Έκπτωση για ομαδικά εισιτήρια (20 άτομα και άνω). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 728 2333 και 210 728 2367.

‘Οροι

Κατά την αγορά των εισιτηρίων με ειδική τιμή, καθώς και κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο της παράστασης, είναι απαραίτητη η επίδειξη του αντίστοιχου  αποδεικτικού.
Στην περίπτωση που δεν έχετε το αντίστοιχο αποδεικτικό, τότε καλείστε να πληρώσετε τη διαφορά έως την κανονική τιμή της ζώνης όπου ανήκει το μειωμένο εισιτήριο.

Η αγορά των μειωμένων εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από τα ταμεία του Μεγάρου όσο και μέσω διαδικτύου.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η ηλεκτρονική και τηλεφωνική προπώληση αρχίζει την ίδια ημέρα με την έναρξη της προπώλησης για το κοινό στα εκδοτήρια, και ώρα 10:00.

Στις online αγορές εισιτηρίων επιλέγετε τη θέση που προτιμάτε από τις διαθέσιμες θέσεις στο σύστημα.

Η παραλαβή του εισιτηρίου από τα ταμεία του Μεγάρου ΔΕΝ είναι απαραίτητη.  Κατεβάστε το αρχείο pdf με τα εισιτήρια και εκτυπώστε το ή αποθηκεύστε το στο κινητό σας. Το αρχείο περιλαμβάνει τόσες σελίδες όσα και τα εισιτήρια που αγοράσατε για την παράσταση.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, παρακαλούμε να προσέλθετε στα εκδοτήρια του Μεγάρου από την ημέρα που τα αγοράσατε έως μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα παραλάβετε καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Επίσης μία ώρα πριν την παράσταση λειτουργεί ειδικός χώρος στο φουαγιέ του Μεγάρου για την παράδοση των προπωλημένων εισιτηρίων.

Λόγω της σοβαρότητας αυτού του σημείου, έχουν αναπτυχθεί μηχανογραφικές διαδικασίες εξασφάλισης των συναλλαγών. Η πιο αποτελεσματική και συχνότερα χρησιμοποιούμενη μέθοδος, την οποία χρησιμοποιεί και το Μέγαρο Μουσικής, είναι η αυτόματη κρυπτογράφηση των ευαίσθητων στοιχείων. Στην πράξη, ο αριθμός της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία μετατρέπονται σε κρυπτογραφημένη μορφή με αυτόματο τρόπο. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται πριν φύγει η πληροφορία από τον υπολογιστή του χρήστη. Σ’ αυτή τη μορφή αποστέλλονται στον τελικό προορισμό, δηλαδή στον υπολογιστή της τράπεζας. Πάλι αυτόματα και με ευθύνη της τράπεζας γίνεται η αποκρυπτογράφηση και η χρήση τους. Ολοκληρώνεται η χρηματική συναλλαγή και πάλι σε μορφή κρυπτογραφημένη επιστρέφει η πληροφορία για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς των εισιτηρίων. Είναι σημαντικό ότι όλα όσα έχουν σχέση με την κρυπτογράφηση, είναι πιστοποιημένα από ειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρίες.

Υπάρχουν προθήκες με τα ετήσια και τριμηνιαία προγράμματα των εκδηλώσεων του Μεγάρου σε όλα τα φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής.

 

Η είσοδος μετά την έναρξη της παράστασης επιτρέπεται μόνο στο διάλειμμα, εάν αυτό προβλέπεται.

Στα φουαγιέ όλων των αιθουσών, καθώς και σε όλα τα επίπεδα αυτών, υπάρχουν σημεία πώλησης προγράμματος.

Κάθε αίθουσα έχει το δικό της βεστιάριο. Συγκεκριμένα στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το βεστιάριο είναι στο φουαγιέ ισογείου, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο φουαγιέ πλατείας, στις Αίθουσες Δημήτρης Μητρόπουλος, Νίκος Σκαλκώτας και Banquet θα βρείτε βεστιάριο έξω από τα αντίστοιχα φουαγιέ.

Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν είτε σταθερά είτε κινητά bar.

Τα σημεία είναι στον κήπο από την πλευρά της οδού Κόκκαλη, για την αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στο Αίθριο των Μουσών, για την αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη και έξω από το κτίριο στις εισόδους επί της οδού Β.Σοφίας.

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο θόρυβος από το βήχα μειώνεται κατά 70% αν χρησιμοποιηθεί χαρτομάντιλο.

 

Ώρες λειτουργίας: Από τις 6 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Από τις 6 το πρωί και μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων η χρέωση είναι 3 € για τις τρεις πρώτες ώρες και 1 € για κάθε επιπλέον ώρα.

Για τους κατόχους εισιτηρίων εκδηλώσεων του Μεγάρου, η χρέωση είναι συνολικά 5€, με την προϋπόθεση πληρωμής κατά την είσοδο. Ο ανώτατος χρόνος παραμονής, είναι μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και μία ώρα μετά τη λήξη της.

Η είσοδος του χώρου στάθμευσης για τα οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες) είναι από την οδό Κόκκαλη. Αν έχετε παρκάρει και θέλετε να πάρετε το όχημά σας (αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα) μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο που έχετε παρκάρει από τα ασανσέρ δίπλα στις κυλιόμενες σκάλες του καινούργιου κτιρίου του Μεγάρου Μουσικής.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και μάθετε τα νέα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.