Στόχος, η εξυπηρέτηση των θεατών και η ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση συνεδρίων από το εξωτερικό

Σε πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας λήψης 360ο έχει προχωρήσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προσφέροντας στους έλληνες και ξένους επισκέπτες του site του τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του, να δουν την οπτική των θέσεών τους στις αίθουσες πριν αγοράσουν τα εισιτήριά τους, αλλά και τις τεχνικές δυνατότητες των αιθουσών για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων. Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Μεγάρου, κατά την περιήγησή τους, θα έχουν σφαιρική εικόνα του χώρου που θα επιλέξουν να επισκεφθούν, σε όποιο σημείο του και αν βρίσκονται.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ένας πολιτιστικός οργανισμός παρέχει τη συγκεκριμένη ψηφιακή υπηρεσία στους θεατές του, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία και για το συνεδριακό και τουριστικό προϊόν της χώρας, αφού η περιήγηση 360ο επιτρέπει σε διοργανωτές από το εξωτερικό τη διαδικτυακή πρόσβαση στο εσωτερικό των χώρων του Μεγάρου, του μεγαλύτερου συνεδριακού κέντρου στη Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ενδιαφερόμενους για εισιτήρια, η δυνατότητα θέασης σε οπτική 360ο από κάθε θέση είναι διαθέσιμη κατά την επιλογή θέσης πριν την αγορά του εισιτηρίου, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων του Μεγάρου, π.χ. στον παρακάτω σύνδεσμο

https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2771&showid=7198#7198

Για περιήγηση στους χώρους του Μεγάρου μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

Ή τις σελίδες κάθε αίθουσας χωριστά: