Κατερίνα Πολέμη - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κατερίνα Πολέμη «Λουλούδια στον Κήπο»

Πολεμη

Συνοπτικά

Η συναυλία ακυρώνεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τα εισιτήρια θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο που αγοράστηκαν, δηλαδή από τα Ταμεία του Μεγάρου, τα Ταμεία των Public ή ηλεκτρονικά.

 

Μία από τις πιο όμορφες, δροσερές και αναζωογονητικές μουσικές βραδιές μας περιμένει στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!

Η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι με τα πολλά ταλέντα που έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση με τις μουσικές, τα τραγούδια και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, προσκαλεί τους υπέροχους φίλους της, τραγουδιστές, δημιουργούς και μουσικούς και παρουσιάζει μαζί τους τη συναυλία «Λουλούδια στον Κήπο»

Μία συναυλία ένωσης, παρέας, γιορτής και επανεκκίνησης, με μελωδίες και ρυθμούς του κόσμου, δράση, χιούμορ, δυναμισμό, αυτοσχεδιασμό, θεατρικότητα και άφθονο ταλέντο!

Η Κατερίνα μαζί με μία μπάντα πέντε σπουδαίων μουσικών, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο ή αλλιώς JanVan στα τύμπανα, τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, υπόσχεται να μας παρασύρει σε μια γιορτινή Σαββατιάτικη έξοδο σε πολλές γειτονιές του πλανήτη, μένοντας λίγο παραπάνω σε φωτεινούς μουσικούςδρόμους της Ελλάδας αλλά και της Βραζιλίας. Και παίρνει μαζί της σε αυτή τη βόλτα κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της γενιάς της:
Την Κατερίνα Ντούσκα με το groove και την καθηλωτική ερμηνεία της, την Αγγελική Τουμπανάκη με τον αυτοσχεδιαστικό της κόσμο και τη μοναδική φωνή της, τον Θέμο Σκανδάμη με τα υπέροχα, αναπάντεχα τραγούδια του και τον Δημήτρη Κόψη με την πιο τρυφερή φωνή.

Η βραδιά θα κλείσει με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη που βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους δημιουργούς που παράγουν ουσιαστικό έργο και θα μοιραστεί με την υπόλοιπη παρέα τραγούδια, με τον ανεπανάληπτο τρόπο της και τη φωνή της που μοιάζει ζεστή αγκαλιά.

Μια ευωδιαστή συναυλία-αγκαλιά στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου, για να πάρουμε κουράγιο, δύναμη και τεράστιες δόσεις θετικής ενέργειας, καθώς το φθινόπωρο ξεκινά..

 

 

Στις εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου ακολουθούνται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid – 19:
Το κοινό πρέπει να χρησιμοποιεί μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την έξοδο από το χώρο.
Διατίθενται απολυμαντικά για χρήση του κοινού κατά την είσοδο και την έξοδο, στις τουαλέτες και στα μπαρ.
Τα καθίσματα που ορίζουν τις θέσεις είναι τοποθετημένα σε απόσταση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Συντελεστές

Ερμηνεύουν

Κατερίνα Πολέμη, Κατερίνα Ντούσκα, Αγγελική Τουμπανάκη, Θέμος Σκανδάμης, Δημήτρης Κόψης

Special guest

Δήμητρα Γαλάνη

Μπάσο

Πέτρος Βαρθακούρης

Τύμπανα

Γιάννης Αγγελόπουλος

πιάνο

Γιάννης Παπαδόπουλος

τρομπέτα

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Χορηγός

Allianz

Χορηγοί Επικοινωνίας

Μελωδία Αθήνα 9.84 Εφημερίδα των Συντακτών monopoli loaded Music City Music Corner Street radio Ογδοο

Δείτε επίσης

Περιφέρεια Αττικής 23

Μουσική

Χορέψετε – Χορέψετε

Με αφορμή την επέτειο των εκατό ετών από τη συνθήκη της Λωζάνης, η παράσταση...

Διοργανωτής: Εξωτερική Παραγωγή

Τετάρτη 04.10.2023, 19:30

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και μάθετε τα νέα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.