Εκπαιδευτικές Δράσεις - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών > Εκπαιδευτικές Δράσεις

Εκπαιδευτικές Δράσεις

edu

Για τους νέους που αγαπούν τη μουσική, που παθιάζονται με τις τέχνες, για τους νέους που θέλουν να κατανοήσουν τη μουσική σε όλες της τις εκφάνσεις, για τους νέους που δεν βάζουν στεγανά στην εκπαίδευσή τους, για όλους αυτούς που είναι ή νιώθουν νέοι, για όλο το κοινό ανεξαρτήτως ηλικίας το Μέγαρο σχεδιάζει κάθε χρόνο πολύπλευρες εκπαιδευτικές δράσεις.

Έτσι τη γνώση δεν την αντιμετωπίζουμε ως κεκτημένη, αλλά την κατακτούμε καθημερινά κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας στον κόσμο της Τέχνης! Αυτό προτείνουμε και σε σας, με το σύνολο του καλλιτεχνικού μας προγράμματος.

Επικοινωνία: education@megaron.gr

Εκπαιδευτικές Δράσεις 2020-21

Φέτος το Μέγαρο ανανεώνει τις εκπαιδευτικές του δράσεις, προσφέροντας προγράμματα που αφορούν κάθε ηλικιακή κατηγορία, ξεκινώντας ήδη από τη βρεφική.

Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και ελάτε να συνταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των τεχνών, μέσα από εργαστήρια, διαλέξεις, συναυλίες, masterclasses, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές … στο Μέγαρο!

Δείτε αναλυτικά τις εκπαιδευτικές δράσεις του Μεγάρου για το 2020-2021

 

 

Κυριακάτικα Πρωινά

«Η χαρούμενη γνώση»

Προγράμματα μύησης στη μουσική με δημοφιλή έργα του συμφωνικού ρεπερτορίου, σχολιασμένα και παρουσιασμένα με τρόπο ελκυστικό από έμπειρους μουσικολόγους προσφέρουν σε παιδιά και νέους τα Κυριακάτικα Πρωινά.
Στόχος των Κυριακάτικων Πρωινών είναι να προσφέρουν γνώση και απόλαυση, παιχνίδι και εξοικείωση, καθιστώντας τους νέους θεατές κοινωνούς της μουσικής, συχνά με ενεργό ρόλο.
Τα προγράμματα γνώρισαν μεγάλη απήχηση στα χρόνια που λειτουργούν, αγκαλιάζοντας όλες τις εκφάνσεις της μουσικής και προσφέροντας με πολύ φθηνό εισιτήριο την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας, «της χαρούμενης γνώσης», στους πιστούς οπαδούς τους.
Μπορείτε να χαρείτε με τα παιδιά σας τα Κυριακάτικα Πρωινά πίνοντας τον καφέ σας στα ηλιόλουστα φουαγιέ και απολαμβάνοντας μετά την παράσταση μία βόλτα στον ολάνθιστο κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Οι συναυλίες της σειράς Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο Μουσικής προσφέρονται με πολύ φθηνό εισιτήριο. Προτεραιότητα έχουν τα παιδιά, οι νέοι και οι συνοδοί των παιδιών.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και μάθετε τα νέα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.