Μέγαρο Μουσικής Αθηνών > Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου Επικοινωνία & υλικό

ff

ΥΛΙΚΟ

Πρόγραμμα 20-21 (Φωτογραφικό υλικό, βίντεο και δελτία Τύπου)
Πατήστε εδώ για να κατεβεί το αρχείο zip στον υπολογιστή σας.

Επικοινωνία

Το Γραφείο Τύπου του Μεγάρου αποστέλλει τακτικά δελτία Τύπου και ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του σε διαπιστευμένους συντάκτες ΜΜΕ τα οποία κατόπιν αναρτώνται και στη σελίδα ΝΕΑ.

Για θέματα Τύπου, αιτήματα για ενημερωτικά υλικά, συνεντεύξεις κλπ επικοινωνήστε με το γραφείο στο τηλέφωνο 210 7282668 (10:00-18:00) ή στο email: pressoffice@megaron.gr

 

Ορθή Χρήση

Οπτικοακουστικό υλικό που διανέμεται από το γραφείο Τύπου θα πρέπει να αναπαράγεται αυτούσιο με όλα τα credits που αναφέρονται. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μεγάρου Μουσικής Aθηνών. Αιτήματα για φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις απευθύνονται στο γραφείο σε ικανό χρόνο και απαντώνται σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Εγγραφή Δημοσιογράφων

Το Γραφείο Τύπου καταβάλει κάθε προσπάθεια να διατηρεί ενημερωμένο αρχείο συντακτών των ΜΜΕ. Παρόλα αυτά, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε μεριμνείτε ώστε να ενημερώνετε έγκαιρα το γραφείο σε περίπτωση επικαιροποίησης των στοιχείων σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε δελτία Τύπου ως συντάκτες ΜΜΕ, μπορείτε να μας αποστείλετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και μάθετε τα νέα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, οι παραστάσεις «Κατερίνα Βρανά, Best of: Φέτα, sex και αναπηρία» (25 και 26/9) και «Μαθήματα Πολέμου III» (29 και 30/9) ακυρώνονται.

×