Κυριακή 9 Ιουλίου | 21:00

Motoroil_logo-002

Χορηγός των εκδηλώσεων στον Κήπο του Μεγάρου

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, για να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες, πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό και αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια της.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής θα παρουσιάσει στον μοναδικό Κήπο του Μεγάρου, ζωντανά, για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας τις καινούργιες μουσικές προτάσεις της, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και αναμένεται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Για τη συναυλία της στον Κήπο επέλεξε τον τίτλο «Κόντρα σε όλους μαζί σου», έναν στίχο από το υπέροχο τραγούδι «Χίλιες ζωές» που έχει γράψει με τη Δήμητρα Γαλάνη. Ο τίτλος είναι άκρως συμβολικός, αφού, η Παυλίνα Βουλγαράκη, κόντρα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, σε αυτή τη γιορτινή βραδιά, θα εξερευνήσει, με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητά της, απάτητα μουσικά μονοπάτια, κάνοντάς μας παράλληλα κοινωνούς της μεγάλης καλλιτεχνικής αλλαγής της.

Ραντεβού λοιπόν στις 9 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου για να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να ερωτευτούμε και να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς με τη ψυχή μας γεμάτη μουσική και φως!

Την Παυλίνα Βουλγαράκη πλαισιώνει πενταμελές μουσικό σχήμα.

Guests | Rous, Leon of Athens

Συμπαραγωγή | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών‒Novel Vox

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)

Εισιτήρια

210 72 82 333 | www.megaron.gr