Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 | 21:00

Η προπώληση έχει αρχίσει

O Theodore επιστρέφει στη συναυλιακή κανονικότητα, με τη νέα του μπάντα και με τη συνοδεία εγχόρδων και πνευστών, και ετοιμάζει μια ξεχωριστή ατμοσφαιρική παράσταση. Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 9 το βράδυ ανεβαίνει στην σκηνή του Κήπου του Μεγάρου για να ερμηνεύσει, ζωντανά, κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, καθώς και μουσικά στιγμιότυπα από το νέο του άλμπουμ, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό.

Theodore & full band

Bαγγέλης Μόσχος, Ευάγγελος Χασιώτης | Ηχοληψία
Σταύρος Γεωργιόπουλος | Βοηθός ηχολήπτη
Μελίνα Ζερβάκη | Φωτισμοί

Ο Theodore μετράει πάνω από 150 συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ των ΗΠΑ και της Ευρώπης, όπως το South by Southwest, στο οποίο εμφανίστηκε το 2018 και το 2019. Έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικούς δίσκους έως τώρα, με τον τέταρτο να βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Τη δουλειά του έχουν αναδείξει μερικά από τα σπουδαιότερα διεθνή ΜΜΕ, όπως το αγγλικό BBC και το αμερικανικό εθνικό ραδιοφωνικό δίκτυο NPR, στο οποίο ο Theodore φιλοξενήθηκε συμμετέχοντας σε ένα από τα διάσημα sessions του Tiny Desk.

Το φημισμένο γερμανικό περιοδικό «Eclipsed» τον έχει χαρακτηρίσει ως «Mozart της ψηφιακής εποχής».

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σύνθεση στο Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου το 2012. Έκτοτε έχει συνθέσει έργα για τον κινηματογράφο, το θέατρο και για μουσικοχορευτικές παραστάσεις, χρησιμοποιώντας συχνά στις ενορχηστρώσωσεις του εκτενή μουσικά σύνολα. Ο ήχος του συνδυάζει το κλασικό ύφος με σύγχρονα σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία, ενώ στην ηχογράφηση του τρίτου δίσκου του με τίτλο «Inner Dynamics» συνεργάστηκε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Κατάρ.

Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Συμπαραγωγή
UNITED WE FLY ΙΚΕ – ΜΜΑ

Τιμή εισιτηρίου
15 ευρώ (γενική είσοδος)
 
Eισιτήρια
210 72 82 333
megaron.gr
και σε όλα τα καταστήματα Public